Als we samen maar het geluk vinden toch?

Als we samen maar het geluk vinden toch?

Nou wat kan ik hier opschrijven om niet weg te vallen tussen de rest? Ik ben dus Alice en ben 20 jaar, ik studeer nog. Woon wel op mijzelf en geniet zoveel mogelijk van het leven. Ik hoop straks als ik afgestuurd ben. Te gaan werken als verpleegkundige en zo mensen te kunnen helpen.
Mijn leventje lijkt voor nu dus best redelijk compleet, alleen mis ik nog iets. Iemand om een liefdevol gezinnetje mee te stichten. Samen genieten van het leven, en alle momenten met elkaar te delen. Misschien wel kinderen maar we lopen niet te hard van stapel. Als we samen maar het geluk vinden toch?
 

Als we samen maar het geluk vinden toch?
Zullen wij samen eens stout gaan doen?

Zullen wij samen eens stout gaan doen?

Ook zo toe aan een avontuurtje? Ik ook wel, ben al weer 2 jaar vrijgezellig, maar wil wel weer eens een beetje genieten van het leven. Relatie zit ik niet op te wachten, maar geile avonden zie ik wel zitten met jou.Ik hou van soft Sm, voor het hardere werk moet je niet bij mij zijn. Voor de rest zien we wel wat er kan gebeuren toch?

Zullen wij samen eens stout gaan doen?
Spuit jouw lading maar over mijn gezicht.

Spuit jouw lading maar over mijn gezicht.

Zal ik je eens vertellen wat ik heel lekker vind? Een man die zijn zaad in mijn gezicht spuit! Op mijn borsten wil ik het ook wel ontvangen, lik ik het nog lekker op ook. Een geile neukbeurt sla ik zeker ook niet af, maar het allerliefste wil ik dit. Wil je ook je zaad op mijn gezicht zien belanden?
Geile zoentjes (jouw?) zaadslet

Spuit jouw lading maar over mijn gezicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *