Ben ik ouderwets?

Ben ik ouderwets?

Omdat ik altijd heb geloofd in liefde op het eerste gezicht, ben ik nooit op mannen die met mij flirtte ingegaan. Waardoor ik nu dus alleen woon, niet veel meer uit ga en het moeilijk vind om verliefde stelletjes tegen te komen. En nu moet ik heel eerlijk zijn…. Ik verlang ook naar seks. Maar zonder gevoelens voor iemand, kan ik niet zomaar in bed duiken. Denk jij er hetzelfde over en wil je weten of wij een leuk stelletje kunnen worden, zullen we dan eens samen ergens gaan dineren?

Ben ik ouderwets?
Wie likt mij naar een hoogtepunt?

Wie likt mij naar een hoogtepunt?

Nog niet eerder heeft iemand de tijd genomen om mij te likken tot ik klaarkwam en daar baal ik eigenlijk wel van. Ik kom nou eenmaal niet klaar als je 4 likjes geeft ofzo haha. Mocht jij mij (ik ben 25 by the way) wel een hoogtepunt willen geven met je tong reageer dan op mij.

Wie likt mij naar een hoogtepunt?
Pas verhuist en zoekende naar een man die heerlijk met mij van bil wil gaan

Pas verhuist en zoekende naar een man die heerlijk met mij van bil wil gaan

Vanuit Brabant verhuist naar Friesland nou dat is wat! Ik ben Marij en altijd mijn eigen zin gedaan maar hier in Sneek kijken ze me na, ik mis mijn kroeg en de mensen die mij namen zoals ik ben. Ja ik loop graag in mini rokken, ik maak me op en ik kleed me erg sexy. Heel normaal maar blijkbaar ook weer niet. Ik ben alleen en zoek een lekker neukertje die heerlijk met mij van bil wil gaan als het ons uit komt en waar ik wel mezelf bij mag zijn? Ik trek me niets aan hoor van mensen maar voel me gewoon bekeken snap je! Met mijn 62 jaar mag ik er toch best wel wezen? Er is vast wel een man te vinden die lekker met mij wil en kan genieten daar ben ik van overtuigd! Kom jij snel lekker met mij van bil ?

Pas verhuist en zoekende naar een man die heerlijk met mij van bil wil gaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *