Ben jij het voor mij?

Ben jij het voor mij?

Ik ben een ondernemende en erg actieve vrouw van 35 jaar. Intussen alweer 2 jaartjes alleen helaas.  Ik heb volop genoten van de periode alleen, ik heb niet de beest uitgehangen. Maar ben lekker tot rust gekomen. Kinderen heb ik helaas niet, als jij die heb zijn ze van harte welkom! Ik ben gek op kinderen heb ze alleen nog niet van mezelf.
 
Zoals je begrijpt ben ik het alleen zijn wel zat, word jij mijn levensmaatje?

Ben jij het voor mij?
Lekkere de beest uithangen

Lekkere de beest uithangen

Waar ik naar op zoek ben is een lekkere jongen,kerel,man niet meer of minder!Wil nog steeds geen man voor het leven, maar een man voor een leuke pleziertje dat kan op verschillende manieren. Ben stout en een heerlijke geil sletje, wil gewoon af en toe de beest uit hangen in bed maar een ander leuk plekje vind ik ook echt niet erg! Wat je er voor moet doen??? Is gewoon erg veel zin hebben!!!

Lekkere de beest uithangen
Gestoord maar enorm geil!

Gestoord maar enorm geil!

Ze noemen me lief, gek, prettig gestoord.Maar boven dat alles ben ik ook nog eens ontzettend geil.Het liefst zou ik dan iemand van de fiets willen trekken en mee mijn huis insleuren,of waar ik mij dan ook maar bevind.Het is natuurlijk een wat nettere manier om het via een advertentie te vragen.Dus vandaar hier mijn oproepje voor alle mannen boven de 18.Ben jij net zo geil als ik en lust je er ook wel pap van ?Dan zou ik graag met jou in contact willen komen.
Geile kusjes van Melissa

Gestoord maar enorm geil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *