Bi meisje wil experimenteren

Bi meisje wil experimenteren

Hey leuke sexy boys and girls.  Hier ben ik dan. Ben sinds kort erachter gekomen dat ik bisexueel ben en ik zou daar graag wat mee willen doen. Ik wil alleen geen vaste relatie en wil het ook niet alleen bij vrouwen houden, maar het lijkt me zo geil om gewoon lekker veel te experimenteren met zowel girls als boys. Wie wil dat met mij doen?

Bi meisje wil experimenteren
Ik wil uitvinden hoe het met een man is

Ik wil uitvinden hoe het met een man is

Ik val maar meteen met de deur in huis, ik weet ook niet hoe ik het anders moet zeggen. Ik ben Carla, ik ben 28 jaar en ik heb een relatie met een prachtige vrouw. Ik heb nog nooit een man gehad, omdat ik al vroeg wist dat ik op meisjes viel. En toch….ik wil weten hoe het is. Ik heb nog nooit een echte lul in me gevoeld, ben nog nooit door een man te pakken genomen. En als ik er aan denk, wil ik dat toch wel heel graag, al ik het maar één keer. Mijn vriendin weet hier niets van en ik denk dat het ook beter is als dat zo blijft. Ga jij me helpen? Laat jij me weten hoe het met een man is?

Ik wil uitvinden hoe het met een man is
Hoe gehoorzaam ben jij?

Hoe gehoorzaam ben jij?

Ik ben meesters Brenda en op zoek naar een nieuw slaafje. Je mag een man of een vrouw zijn, dat maakt mij niet uit. Wel moet je je durven over te geven aan mij, mij gehoorzamen en alles doen wat ik zeg, met wederzijds respect. Als je nog geen ervaring hebt mag je ook gerust mailen, we bouwen een band op en van daaruit gaan we jou pijngrens op zoeken en ga ik jou domineren. Ben jij niet bang voor pijn en durf jij je te onderwerpen, reageer dan snel. Ik wil graag weer een nieuw slaafje!

Hoe gehoorzaam ben jij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *