Creatieve meesteres zoekt slaaf

Creatieve meesteres zoekt slaaf

Ik ben een fantasierijke en ervaren professioneel Meesteres en heb regelmatig slaven om mij heen. Naast mijn professionele activiteiten ben ik dus in/rond de weekends actief met een of meerdere priveslaven. Ik ga vaak naar sm-events maar speel net zo lief thuis in onze eigen uitgebreide speelkamer. Mijn man is ook dominant en aangezien wij niet jaloers van aard zijn, hebben wij dus beiden onze eigen ‘speeltjes’ (slaven/slavinnen) Ik speel graag en vaak, hou niet van scenario’s of wensenlijsten (ik ben Sinterklaas niet). Ik ben intelligent, leergierig en zeer openminded. Zorgzaam en soms hard, serieus en lachebek, hoge hakken en stoere laarzen, verleidelijk en soms afstandelijk, veeleisend maar ook easy going. Voor prive zoek ik nog een pareltje erbij. Let wel: ik heb inmiddels een paar slaven waarmee ik mij prima vermaak, maar misschien ben jij wel degene die er ook nog bij past. Wat kun je wel verwachten? Dat het leven met mij een feest is Dat er bijna elk weekend wel een feestje is Dat, wanneer jij leuk genoeg bent, jij ook weleens mee mag Dat jij, bij thuisfeestjes, ook de bediening moet doen Dat jij, bij geschiktheid, ook weleens een enkele keer in mijn studio mag komen Dat ik een hoffelijke en galante slaaf verwacht die gewoon ABN kan spreken en schrijven Dat ik serieus ben en leef zonder verborgen agenda Dat ik rook en jij daar niet over zeurt Dat ik hou van massages Dat ik behoorlijk energiek ben en van de nacht houd. Ergo, jij valt dus niet al om 23.00 uur in slaap wanneer je bij mij bent/mee gaat naar een feestje Dat je ook mee mag (moet, haha) naar sm-feestjes Dat ik hou van een verzorgd uiterlijk, zowel bij mijzelf dus ook bij jou Wat kun je niet verwachten? Ik ben er niet om jou te entertainen Ik ben je moeder niet en zal dat ook niet worden Begrip voor oneerlijkheid en leugens Ik ben geen taxibedrijf, je zult dus zelfstandig (en ook diep in de nacht) van/naar huis kunnen gaan Dat jij op mijn kosten eet en drinkt en feest Dat ik een switch zoek

Creatieve meesteres zoekt slaaf
Ik heb nog maar 1 partner gehad

Ik heb nog maar 1 partner gehad

Na een lang en slopend huwelijk, kan ik nu eindelijk even de geile vrouw uit hangen. Ik ben een spontane vrouw, geen dunne lat maar op alle fronten goed voorzien. Heb een prachtige voorgevel waar ik trots op ben, een heet nat kutje en het meest geweldige is, dat mijn kutje nog maar door 1 man bezocht is. Ga jij nummer 2 zijn?

Ik heb nog maar 1 partner gehad
Waar is die heerlijke blanke lul?!

Waar is die heerlijke blanke lul?!

Hoi,
Ik ben een west-Afrikaanse meid die op zoek is naar een blanke lul. Waarom blank? Donkere mannen vinden het blijkbaar niet zo leuk om achterlangs te komen. Ik ben erg gelovig opgevoed en anaal is echt verboden. Misschien dat het me daarom zo aanspreekt. Ik wil mijn wilde kant ontdekken. Kom jij op bezoek?

Waar is die heerlijke blanke lul?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *