Een geil oproepje…

Een geil oproepje...

Ik ben Gabriella, ben 40 jaar oud en ik ben al 22 jaar getrouwd… Met mijn jeugdliefde, maar leef in een broer en zus relatie… Ik heb een lang gekoesterde wens om een keer door een andere man verwend te worden, als het klikt zelfs een seksrelatie aan te gaan. Dus vandaar dit oproepje, in de hoop dat de juiste man reageert. Natuurlijk alles veilig en discreet. Zie jij dit zitten? XXX

Een geil oproepje...
Spanning?

Spanning?

Mijn droom is al een lange tijd om met een wat ouder persoon te vrijen. Iemand die er goed de tijd voor wil nemen. Het klinkt misschien bizar, maar mijn enige ervaring tot nu toe is dat een man binnen tien minuten al klaar is. Dit kan toch niet mijn intieme ervaringen blijven?

Spanning?
Zacht van binnen, hard van buiten!

Zacht van binnen, hard van buiten!

Een tikkel zo kun je mij wel het beste omschrijven. Zacht van binnen en hard van buiten. Met andere woorden je moet je gewoon even de moeite doen om mij te leren kennen. Wil jij die moeite dan wel voor mij doen of ren je meteen weg bij de eerste botsing? Als jij sterk in je schoenen staat dan en het wel met mij aandurft dan hoor ik je graag!

Zacht van binnen, hard van buiten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *