Een man die een trio wil! Wie durft

Een man die een trio wil! Wie durft

Wij zijn twee hele goede vriendinnen en hebben altijd al een fantasie gehad om een man helemaal gek te maken en dan heerlijk een trio, voorbeeldje? Ik lik lieke en jij neemt mij via doggy style, terwijl lieke met haar borsten speelt, en ik (nathalie) lik lieke op de manier hoe jij mij neukt? Lijkt je dat wat?

Een man die een trio wil! Wie durft
Wie wil ons beide verwennen?

Wie wil ons beide verwennen?

Hallo heren, mogen we ons even voorstellen? Wij zijn Ilse en Jeanet. We zijn al een paar jaar een koppel. We zijn wel bi, dus mannen vallen bij ons ook zeer in de smaak haha. En daar zijn we nu dus naar op zoek, naar een man die ons even lekker komt verwennen. Je mag ook een vriend meenemen, als je dat leuk vindt, maar dat hoeft niet. Dan moet jij maar wat harder werken, haha. Denk je dat je ons aankunt? Laat het ons dan weten!

Wie wil ons beide verwennen?
Hou jij van grote rondingen? Hier ben ik!

Hou jij van  grote rondingen? Hier ben ik!

Op zoek naar een volslank sexbommetje? Nou dan hoef je niet verder te zoeken. Want hier ben ik. Een volle meid met alle rondingen op de juiste plaats. Geil en zin in een seksdate of meer met een leuke man. Ik ben voor veel in en wil ook wel nieuwe dingen uitproberen. Ik ben niet zo van afspreken in de kroeg en dan daar blijven zitten, ik ben meer van afspreken zien of het klikt en dan naar huis gaan om er een geile seksavond van te maken. Ben jij ook iemand die er zo over denkt dan mag je mij zeker een berichtje sturen.

Hou jij van  grote rondingen? Hier ben ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *