Gaan wij wat ondernemen?

Gaan wij wat ondernemen?

Leuk dat je het even leest! Ik ben Ivana. Een lieve, zorgzame vrouw met een zoontje van 5… Ik heb mijn leven goed op orde en heb genoeg energie. In het dagelijks leven hou ik me bezig met mijn zoontje, mijn vrienden en mijn werk… Maar soms mis ik toch dat ene speciale maatje, met wie ik kan lachen en huilen…. Iemand tegen wie ik lekker aan kan kruipen en waarbij ik mezelf kan zijn… Iemand die Spontaan is, soms melig kan zijn, maar wel oprecht en gevoelig is, net als ik. Iemand die net als ik midden en positief in het leven staat, van de kleine dingen in het leven houdt, en samen iets wil ondernemen. Als je dit wat vindt, laat het dan eventjes weten.Liefs van Ivana

Gaan wij wat ondernemen?
Ik ben een oudere, rijpe vrouw!

Ik ben een oudere, rijpe vrouw!

Hoi, ik ben een oudere, rijpere vrouw die nog met beide benen in het leven staat. Ik ben gezond en voel me prima. Nu zoek ik nog een man die mijn hart sneller laat kloppen, die me verleidt en versiert. Ik hou van lange en langzame seks, met een heerlijk voor- en naspel. Ik hou er heel erg van om een man zo geil mogelijk te krijgen en hem daarna heerlijk te verwennen. Dit houdt dus wel in dat de man die ik zoek een fitte man moet zijn. Leeftijd maakt me verder niet uit.
Laat het weten als je er zin in hebt?
Geile groet, Erna

Ik ben een oudere, rijpe vrouw!
Ik doe alles wat je maar wil!

Ik doe alles wat je maar wil!

Nee ik ga niet herkenbaar, maar geloof mij ik val echt niet tegen hoor haha. We komen elkaar denk ik ook niet tegen op deze site om ons uiterlijk, maar meer om onze seksuele voorkeuren. En daar gaat het namelijk om bij mij. Ik ben een jonge meid van 19 jaar maar heb een bepaalde seksuele wens waar ik iemand voor nodig heb die er ervaring mee heeft en of dezelfde fantasie heeft. Ik zoek een man, liefst ouder dan mij die mij opdrachten wil geven die ik dan uit moet voeren. Dat kan zijn zonder slipje naar school of stage tot aan pijpen in de bioscoop of ergens anders openbaar. Of naakt thuis lopen met de gordijnen open, of zelfs naakt een dansje voor het raam doen. Naar langer we een goed contact met elkaar hebben des te spannender de opdrachten kunnen worden.

Ik doe alles wat je maar wil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *