Geef jij mij die liefdevolle arm?

Geef jij mij die liefdevolle arm?

Hoi leuke, lieve mannen. Ik ben Anneke, ik ben sinds een tijd gescheiden en sindsdien niets meer van mijn ex vernomen, hij heeft de kids ook keihard laten vallen. Ja leg ze dat maar eens uit, waar papa is. Hoe dan ook, om een lang verhaal kort te maken, ik ben een alleenstaande hardwerkende moeder en gun die twee jongens van mij het allerbeste, wil dat ze gelukkig zijn.
Alleen vergeet ik hierbij soms wel aan mezelf te denken en daarvoor plaats ik nu dit oproepje. Ik ben alweer even alleen en meer bezig met werken en de jongens dan wat anders.
Ben zelf ook wel weer eens toe aan een liefdevolle arm om mij heen van een lieve man, die het wel goed met me bedoelt. Iemand waar ik op kan vertrouwen en er voor mij en de jongens is in goede en ook in slechte tijden. Ik ga graag naar de film, ergens een hapje eten en vind nog veel meer leuk maar het is lang geleden dat ik hier nog eens van mocht genieten met een lieve man samen.
Wat denk je ervan? Spreekt het je aan en zin om met mij iets leuks te ondernemen? En wie weet meer? Dan hoop ik gauw een leuk/lief bericht van je te mogen ontvangen.
Groetjes en liefs Anneke

Geef jij mij die liefdevolle arm?
Zin in iets lekkers?

Zin in iets lekkers?

Verlegen aan de buitenkant maar van binnen ben ik erg ondeugend.Als jij door dat buitenkantje heen weet te breken zul je blij zijn dat je de moeite hebt genomen.Mag ik ook iets verder kijken dan alleen jouw buitenkantje?Wie weet kunnen wij dan samen nog wel hele leuke tijden beleven. Deal?

Zin in iets lekkers?
Kom en word mijn slaaf!

Kom en word mijn slaaf!

Ja jij gaat mijn slaafje worden. Je doet wat ik zeg, je neukt me wanneer ik dat zeg. Je rukt je tien x af wanneer ik dat wil. En ja dat gaat zeer doen, maar daar zit deze Meesteres helemaal niet mee. Meesteres Clara is de naam. Maak kennis met me, stuur me nu een berichtje!

Kom en word mijn slaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *