Geile trio met 2 shemales meemaken?

Geile trio met 2 shemales meemaken?

Zeg maar nee, dan krijg je er twee. Klopt inderdaad. Wij kennen elkaar al jaren en zijn er echt aan toe om eens een trio te gaan doen. Daar hebben we jou voor nodig. Of je man bent of vrouw maakt ons niet uit. Maar wel verwa chten wij dat jij een keer tussen ons in komt staan. Snap je?

Geile trio met 2 shemales meemaken?
Ik ben zo soppig de laatste tijd.

Ik ben zo soppig de laatste tijd.

Psst jij daar. Ja jij. heb je zin in een opwindend onderonsje? Ik wel! Ben echt zo ontzettend soppig de afgelopen tijd weet niet waar het door kan. Zal wel door het weer komen, of omdat het alweer veel te lang geleden is dat ik me een jongen was.

Ik ben zo soppig de laatste tijd.
Ik wil een tedere man die ook nog eens gezellig is

Ik wil een tedere man die ook nog eens gezellig is

Sinds ik hier in Hoogeveen ben komen wonen heb ik ( vergeef me dat ik het zeg) nog geen leuke man gezien. Ik dacht altijd dat het een fabeltje was dat ze hier graag in een overall lopen of op een tractor zitten, maar niets is minder waar. Natuurlijk zijn er wel een paar uitzonderingen, maar die zijn dan weer heel puberaal en opstandig. Daarom zou ik dus liever een wat rijper iemand vinden. Laat jij mij zien dat er hier toch gezellige tedere mannen wonen?

Ik wil een tedere man die ook nog eens gezellig is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *