Heb jij er ook zin in?

Heb jij er ook zin in?

Ik ben op zoek naar een man die het zit zitten of zo nu en dan geheel vrijblijvend met af te spreken. Ik wil niet meteen in een relatie stappen. Wat ik wil is een seksmaatje, voor het liefste minimaal 1 x per week (meer mag ook) af te spreken. Ik hou niet van vluggertjes maar van uitgebreid vrijen met elkaar. Ben jij de man die weet hoe je vrouw moet verwennen en ben je gek op seks? Dan ben jij de man die ik zoek. Dus… Bij jou… Of bij mij?

Heb jij er ook zin in?
Wat denk je ervan/

Wat denk je ervan/

Hoi leuke man!Ik zou heel graag samen met jou willen gaan ontbijten, lekker gezellig keuvelen en je natuurlijk eest even lekker plagen! Daarna misschien knuffelen… en natuurlijk lekker van elkaar genieten! Of doen we dat dan samen in bad of onder de douche? Wat denk je ervan? Dat klinkt toch goed?Wanneer zou je eens willen komen?Manon
 

Wat denk je ervan/
Ik heb een altijd natte poes die een lekkere pik wel kan gebruiken.

Ik heb een altijd natte poes die een lekkere pik wel kan gebruiken.

Ik ga er hier niet veel woorden aan vuil maken want dat is allemaal verloren tijd, dus ik kom gelijk to the point. Ik heb een altijd natte poes die een lekkere pik wel kan gebruiken. Ik ben geen uitgaanstype daarom dat ik mij hier heb ingeschreven. Ik zoek iemand met een lekkere lul die goed werkt , met daaraan vast zittende leuke man.

Ik heb een altijd natte poes die een lekkere pik wel kan gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *