Heb jij wel aandacht voor mij?

Heb jij wel aandacht voor mij?

Mijn vriend is alleen maar moe en heeft totaal geen aandacht meer voor mij. Sinds wij een dochtertje hebben heeft hij het te druk met andere dingen (ik denk andere vrouwen) dus nu is het gewoon mijn beurt. Verwen jij mij snel?x Cleo

Heb jij wel aandacht voor mij?
Ik wil geen maagd meer zijn

Ik wil geen maagd meer zijn

Ik ben 22 jaar en heb nog maar 1 vriend gehad dat was toen ik 16 was en daar heb ik alleen maar mee gezoend en verder niet. Daarna geen vriend meer gehad waardoor ik toch wel onzeker ben geworden of mannen mij wel lekker vinden. Vind jij het niet erg dat ik nog maagd ben en wil je mij helpen?

Ik wil geen maagd meer zijn
Kan jij ook genieten van het bourgondische leven?

Kan jij ook genieten van het bourgondische leven?

Hallo ik ben Adriana een echt familie mens en gezelligheid dier . Ik ben alweer 5 jaar weduwe en zou het een verrijking vinden om weer een liefde in mijn leven mee te mogen maken. Ben jij een man die ook de klappen van het leven kent maar toch genieten kan van het Bourgondische leven en een glas wijn, neem dan contact met mij op.Bourgondier.

Kan jij ook genieten van het bourgondische leven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *