Help je me met mijn seksverslaving?

Help je me met mijn seksverslaving?

Ja ik ben verslaafd. Liefst heb ik het drie keer per dag. Mag meer, maar weet inmiddels dat dit niet haalbaar is. Daarom zoek ik een geile wat oudere man. Voor veel seks, wil heerlijk paardje rijden op je lekkere pik en je pijpen zo vaak je maar wil. Maar ook met mijn kletsnat kutje op je gezicht komen zitten.
Interesse? Stuur me maar wat ☺
Geile zoen!!!Bambi (nickname)

Help je me met mijn seksverslaving?
Hou jij van lekker ruig

Hou jij van lekker ruig

haai ik heet Britt, zie er goed uit, heb veel hobbies en te weinig vrije tijd en ben soms wel heel erg ondeugend en ik hoop dat je daar tegen kunt. Maar ik verwacht van wel eigenlijk. Wat ik zoek is een leuke man. Waarmee ik gewoon lekker het bed kan delen. Want dat lijkt mij heel spannend! Ik ben zelf veel op reis voor zaken en vaak weg, vooral naar verre bestemmingen. Dus ik ben wel regelmatig een poosje van huis. Vandaar dat ik mij niet wil binden en ik gewoon dus een maatje zoek voor de seks.
Heb je humor en je houdt van dingen uitproberen en niet alleen maar recht op en neer, dan ben jij mijn man! Hygiene is voor mij ook een must, kun je je daar in vinden?

Hou jij van lekker ruig
Zoek jij ook gewoon seks?

Zoek jij ook gewoon seks?

Met mijn vriendinnen hebben we het al een paar keer besproken en toen 1 van hen mij haar avontuur vertelde wilde ik het ook proberen. Ik zou graag een jonge man ontmoeten die mij weer alle hoeken van de kamer durft te laten zien. Het is voor mij nieuw dus ik ben voorzichtig. Ik zit nog goed in mijn figuur maar heb wel mijn borsten laten liften na het krijgen van 3 kinderen. Fantasierijk en ervaren zijn pluspunten. Ik wil je niet moeten vertellen hoe het werkt. Ook draag je zorg voor je uiterlijk. Het moet niet lijken alsof ik met mijn oudste zoon in bed lig. Verder zoek ik geen vastigheid want ik heb al een overvolle agenda.

Zoek jij ook gewoon seks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *