Ik ben getrouwd en wil stiekem sex

Ik ben getrouwd en wil stiekem sex

Ik ben Samantha, een getrouwde vrouw op zoek naar spanning! Al sinds jaar en dag heb ik een open relatie met mijn man en ja qua sex heb ik niets te klagen. Veel plezier hebben we samen en los van elkaar gedeeld, met als regel dat we elkaar alles vertellen. Echter wil ik eens een keertje mijn man niet op de hoogte stellen. Wat niet mag is immers veel lekkerder toch? Graag zou ik de spanning willen verhogen door te kijken of het ook stiekem kan? Ben jij tussen de 20 en 60 jaar, verzorg jij jezelf goed en hou jij veel van sex en spannende dingen?? Dan lees ik je graag!! Geile kusjes, Samantha.

Ik ben getrouwd en wil stiekem sex
Geil en lekker vol

Geil en lekker vol

Zoals je ziet ben ik volslank en ik heb er heel lang mee gezeten en durfde mezelf niet te laten zien. Tot dat iemand zei van dat ik er lak aan moest hebben en maar moest gaan genieten. Want ondanks ik geen relatie heb, heb ik daarom nog wel mijn behoeftes. Ik zoek een leuke vent voor intiem contact die niet vies is van een maatje meer. Ben jij die leukerd die met mij eens wil genieten, dan laat maar snel eens van je horen.Kusje Britina

Geil en lekker vol
Kom jij mijn huisje lekker inwijden?

Kom jij mijn huisje lekker inwijden?

Ik heb inderdaad wel iets te vieren.Heb pas een leuk huis gekocht in Drunen en het is volledig naar mijn zin.Het moet alleen nog ingewijd worden en dan bedoel ik niet alleen mijn bed.Mijn huis is groot zat en er zijn genoeg plekken waar we lekker ongeremde sex kunnen hebben.Alleen mis ik nog diegene waarmee ik dit zou kunnen doen.Waarom ik deze advertentie plaats ?Omdat ik het ook nog eens spannend vind om het met een totaal vreemd iemand te gaan doen.Lekker anoniem en heerlijk vrijblijvend.Zie jij het wel zitten om eens of misschien meerdere keren bij mij thuis te komen, dan hoor ik snel van je denk ik ?
Likje Dunja

Kom jij mijn huisje lekker inwijden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *