Ik hou enorm van knuffelen, en meer

Ik hou enorm van knuffelen, en meer

Van nature ben ik een echte knuffelkont hoor maar soms wil ik natuurlijk ook wel eens wat meer dan alleen knuffelen als je begrijpt wat ik bedoel. Want ook ik heb zo mijn behoeftes en die wil ik dan graag laten stillen. Uiteraard help ik op zulke momenten natuurlijk wel mezelf een handje maar uiteindelijk gaat er niks boven het echte werk en dat is dus wat ik hier hoop te vinden!

Ik hou enorm van knuffelen, en meer
Wil jij me een keer vast binden

Wil jij me een keer vast binden

Vastgebonden worden is bij mij op sexgebied het geilste wat ik ooit gedaan heb, mijn vriendin heeft dat toen bij me gedaan en daarna me ook flink verwend. Nu wil ik dat een man dat bij me gaat doen, en dan moet ik je wel kunnen vertrouwen natuurlijk. zoek hiervoor een oudere man, met geduld en ervaring
 
 

Wil jij me een keer vast binden
Ben jij niet alleen van het ontvangen maar ook van het geven?

Ben jij niet alleen van het ontvangen maar ook van het geven?

Met mijn heerlijke brede lach kan ik meer dan alleen maar leuk en lief kijken. Ik kan ook heel veel andere lekkere dingen daarmee. Ik kan er heerlijk mee zoenen, sabbelen, zuigen en nog veel meer. Jouw allerstoutste gedachten die ga ik namaken. Al weet ik nu nog niet wat dat is jouw fantasie, kom er maar graag achter. Die mond van mij daar wil jij wel een keer van genieten. En als het kan ook wel vaker. Net zoals ik zoekende naar wat lekkers en jij bent niet alleen van het ontvangen ook zeker van het geven.
 

Ben jij niet alleen van het ontvangen maar ook van het geven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *