Ik wil lekker gelikt worden

Ik wil lekker gelikt worden

Ik heb maar 1 vriendje gehad met wie ik naar bed ben geweest en die wilde me nooit je weet wel, daar beneden, want dat vond ie vies. Ja heel suf ik weet het en het erge is dat ik altijd die verhalen van mijn vriendinnen moet aanhoren pff. En nadat ik bij hem weg ben gegaan is het ook tijd om juist dat te gaan vinden. Mag ik het dan eens voelen?

Ik wil lekker gelikt worden
Leer jij mij nieuwe standjes

Leer jij mij nieuwe standjes

Eindelijk ben ik hier dan, ik durfde eerst maar niet maar toch ik wil dolgraag eens meer met standjes doen dan de gewone dingen. Die ben ik wel een beetje zat. Dus zijn er mannen die dat ook willen uit proberen dat mag en kan. Beetje experimenteren. Wie weet waar we dan gaan eindigen he, niet al te hard hoor en vooral geen p en p natuurlijk. Of kinderen of dieren bah. Maar gewoon lekker kijken wat we allebei fijn vinden he.

Leer jij mij nieuwe standjes
Wil jij met ons meedoen?

Wil jij met ons meedoen?

Hoi hoi, mijn naam is Eva en ik ben de brunette van de foto. Samen met mijn vriendin Sara ben ik op zoek naar een man die ons komt verwennen. Uiteraard leggen wij jou ook volledig in de watten en spelen we met elkaar. Beiden zijn we bi seksueel en een stel mag eventueel ook. Het is wel de bedoeling dat we elkaar vaker gaan zien, dus daar moet je voor openstaan.

Wil jij met ons meedoen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *