Ik zoek een man waar ik mee kan vrijen

Ik zoek een man waar ik mee kan vrijen

Ik ben een 51-jarige vrouw, die op zoek is naar een man, die goed in het leven staat. Een rugzakje is niet erg, als het maar te dragen is. Ieder mens heeft zijn verleden. Mijn man is gestorven. Zijn dood kwam als een bevrijding, want als leven geen leven meer is, is de dood een verlossing. Verstandelijk gezien kun je er mee dealen, maar dat botst met je gevoel. Ik heb de tijd genomen om het een plaatsje te geven en ik hoop dat ik nu verder kan en weer een man kan toelaten in mijn leven. Ik ben nog niet aan een relatie toe, maar verlang wel naar lichamelijk contact met een man. Ik wacht in spanning op een reactie. Ben jij ook alleen, verlang je naar een vrouwenlichaam, hoor ik dan van jou? Ik hoop je snel te horen. Lieve groet, Odylle.

Ik zoek een man waar ik mee kan vrijen
Leeftijd maakt niks uit, gewoon lekker genieten of niet dan?

Leeftijd maakt niks uit, gewoon lekker genieten of niet dan?

Nadat mijn man is overleden heb ik een tijde bij de pakken neergezeten, zelf ben ik er zo ondertussen overheen en besef ik gewoon dat ik nog een heel leven voor de boeg heb en dat het nu tijd voor mij is geworden om nog eens lekker te gaan genieten van de kleine dingen van het leven. Alleen is ook maar alleen, dus vandaar mijn oproep hier!

Leeftijd maakt niks uit, gewoon lekker genieten of niet dan?
Mag ik al jouw zaad ontvangen?

Mag ik al jouw zaad ontvangen?

Haaaai, ja wat een titel he. Maar ja het is de waarheid. Wil van jou ja van jou, zoveel mogelijk sperma over mij heen. Dus ja een spermadouche. Lijkt me heerlijk, vind sperma namelijk zo enorm lekker. Terwijl de meeste meiden klagen. Kan er niks aan doen, zeuren of zijn geen echte stoeipoezen. Ik daarentegen, wil het op mijn lichaam krijgen. In mijn mondje en uiteraard ook lekker in mijn kutje. Kan jij daarvoor zorgen en kan jij dit ook echt nakomen? Dan hoor ik dat heel snel! Lekkere kus, Alana
 

Mag ik al jouw zaad ontvangen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *