Ik zoek wat lekkers buiten de deur

Ik zoek wat lekkers buiten de deur

Wij zijn al zo lang samen dat we hebben besloten om een open relatie te houden, omdat we het heerlijk vinden als de andere geniet. Uiteraard staan we ook open voor een trio maar daar ben ik niet naar op zoek op het eerste ogenblik. Ik spreek niet thuis af, maar ik wil best ergens heen, ik betaal!

Ik zoek wat lekkers buiten de deur
Ik oud en jij jong?

Ik oud en jij jong?

Ik ben een iets oudere vrouw van 56 jaar. Ben niet al te groot alleen in de breedte hihi. Ik zoek een wat jongere man om eens een andere ervaring te hebben en het idee vind ik best wel spannend. Nu weet ik niet of ouder en breder in de smaak valt bij de jongere mannen maar ik wacht het wel af.

Ik oud en jij jong?
Ongeremd en ongekende sex hebben ?

Ongeremd en ongekende  sex hebben ?

Hallo mede genieters,Isolde hier en ben 25 lentes jong.Ik ben op jonge leeftijd wees geworden en heb daaruit geleerd dat je 100% van het leven moet genieten. Ik ben misschien een beetje gek en neem dat misschien wat breed maar je leeft tenslotte maar 1 keer.Dus ook op sex gebied en daar maak ik geen keuzes en kies ik voor de man en de vrouw.Ongeremd losgaan samen of in een trio,het is met mij lekker geil mogelijk.Dus probeer mij uit en ik beloof je bij mij zul jij je absoluut niet vervelen.

Ongeremd en ongekende  sex hebben ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *