Kom jij eens lekker bij mij op bezoek?

Kom jij eens lekker bij mij op bezoek?

Kom jij eens lekker bij mij op bezoek? Ik heb namelijk bijna nooit een leuke afspraak waar ik me echt op kan gaan verheugen. Ik ben niet eentonig en saai als het gaat over seks. Ik ben een dame die precies weet wat lekker is en waar ik jou helemaal wild mee kan krijgen. Ik zoek een lekkere kerel. Die ook zin heeft om eens op bezoek te gaan bij een wilde vrouw. Ja ik kan namelijk nogal tekeer gaan als ik eenmaal verwikkeld bent in een paar uren heerlijke seks. En als jij dan ook nog eens je mannetje staat. Kan het alleen maar leuker worden.
 

Kom jij eens lekker bij mij op bezoek?
Zoek ik jou?

Zoek ik jou?

Een vriendin van mij kreeg iets met een gehuwde man en kon niet stoppen met praten over de goede seks. Helaas heb ik alleen de ervaring, dat een man vroegtijdig klaar komt.Wil iemand mij de ervaring geven dat het ook anders kan?

Zoek ik jou?
Sta jjij ook positief in het leven?

Sta jjij ook positief in het leven?

Zelf ben ik heel sportief en sta optimistisch in het leven, ik hou van mensen die de negatieve momenten in het leven toch proberen om te buigen naar iets positief, en ja, spijtig genoeg hou ik ook van stoere mannen met een klein hartje, al is die combinatie moeilijk te vinden! Aangezien ik ondervonden heb dat wanneer je ergens naar zoekt, je het meestal toch niet vind hoop ik via deze weg met nieuwe mensen in contact te komen, en wat er verder volgt zal dan wel duidelijk worden. Beide voetjes op de grond en Go with the flow:))

Sta jjij ook positief in het leven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *