Kunnen wij samen genieten?

Kunnen wij samen genieten?

Volgens vele ben ik nogal apart, ik hou van de natuur. Ben erg relaxed en geniet van alles om mij heen! Ik ben trouwens Jana 28 jaartjes oud alweer, ik woon in Den haag. Ben al een tijd alleen. Wat ik intussen best wel jammer vind. Zou graag het leven met een lieve man willen delen.
Eigenschappen, Lief, Eerlijk, Trouw, heb mijn hart op de tong. Hou niet van ruzie en zal het ook altijd vermijden.
Wat ik hier zoek is een man die van hetzelfde als ik kan genieten. Die het alleen zijn ook zo zat is…
Je mag me altijd wat sturen…

Kunnen wij samen genieten?
Girl just wonna have fun?

Girl just wonna have fun?

Girls just wonna have fun toch? En dat is ook zo hoor, ik ben al een fun-loving meid, en een fijn gezelschap maakt het alleen maar meer fun wat mij betreft en ik wil dan ook die funloving-dude vinden die die visie kan onderstrepen voor mij met een lief kusje en een hoop gezelligheid, sta je er open voor?

Girl just wonna have fun?
Kom jij me nu helpen?

Kom jij me nu helpen?

Ja help. Wie komt mij helpen? Ik ben alleen, geen kinderen en ben bezig met een verbouwing. Alleen met mezelf kom ik er niet mee. Heb dus hulp nodig van een sterke lekkere vent. Als beloning neuk ik je tussendoor. Wie komt mij helpen? Zoentje Emilia

Kom jij me nu helpen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *