Laat jij dit gebeuren?

Laat jij dit gebeuren?

Op het werk ben ik altijd met anderen bezig en daardoor vergeet ik soms mezelf. Ook thuis ben ik altijd in de weer met het zorgen voor mijn gehandicapte dochter. Nu ga ik voor het eerst in mijn leven egoïstisch doen en aan mijn eigen genot denken. Ik wil graag gewoon weer eens lekker worden verwend. Even niet denken aan de zorgen van vandaag, maar gewoon alleen maar genieten. Wie kan dit laten gebeuren?Carmen

Laat jij dit gebeuren?
Ik ben een ondeugende en onderdanige jonge vrouw

Ik ben een ondeugende en onderdanige jonge vrouw

Ik ben een onderdanige vrouw en ondanks mijn jonge leeftijd een beetje ouderwets ingesteld. Ik vind namelijk dat een vrouw een man hoort te dienen. Zowel in het dagelijks leven als tijdens de seks. Veel mensen en zeker vriendinnen van mijn leeftijd vinden dat maar raar en ouderwets, maar zo denk ik nou eenmaal en ik voel me er goed bij. Dit heeft natuurlijk er ook een beetje mee te maken dat ik opgewonden raak van het idee onderdanig te zijn, maar goed. Wat ik zoek is dus een man die graag verzorgt wil worden, op elk gebied. Ik zal heel erg mijn best voor je doen en in bed mag je mij ook echt wat harder aanpakken. Misschien moet ik juist bij wat oudere mannen zijn?

Ik ben een ondeugende en onderdanige jonge vrouw
Wil jij samen genieten?

Wil jij samen genieten?

Het leven kent zo zijn ups en downs maar ik ben weer met een up bezig. Klaar met treuren, en weer eens zien wat er te halen valt. Samen aan de wijn, kletsen, knuffelen, zoenen en wie weet wat er nog meer kan gebeuren. Eerst maar eens een leuk gesprek en wie weet? Jij bent er voor in mij het leven weer te laten proeven want het leven is veel te kort niet waar?

Wil jij samen genieten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *