Maak jij mij gelukkig?

Maak jij mij gelukkig?

Ik ben Bo, 29 jaar en al 7 keer aan de kant gezet dat achteraf gewoon blijkt dat ik een wegwerp artikel was voor de mannen. Ik wil nu gewoon een keer een relatie met een happy end als in een sprookje van “Ze leefden nog lang en gelukkig”. Ik denk wel dat er ergens een man is die hieraan weet te voldoen. Zou hij dan contact met mij op willen nemen?
 

Maak jij mij gelukkig?
Neuk je ze?

Neuk je ze?

Hoi!Zoals je waarschijnlijk gezien hebt, ben ik niet erg klein geschapen als het om mijn boobies gaat haha. Eigenlijk heb ik me er vooral voor geschaamd, maar misschien is er wel een man die het juist heel geil vindt. Stiekem denk ik er wel eens aan dat een man mij tussen mijn boobies neukt en dan klaar komt… Ik ben dus op zoek naar een man die daar wel zin in heeft. Interesse?Kus Sabine

Neuk je ze?
Woon net op mezelf en ik verveel me

Woon net op mezelf en ik verveel me

Net op mijzelf komen wonen en heb daar veel plezier in. Heb een baantje en zelfs een autootje. Nu nog een vriendje denk ik wel eens bij mijzelf. Maar zoiets moet gewoon spontaan komen zegt mijn omgeving. Ondertussen loop ik de hele tijd naakt in huis en vinger mijzelf constant. Kom op ik ben 21 jaar en denk constant aan seks! Daarom dit oproepje waarin ik duidelijk op zoek ben naar een seksmaatje die af en toe bij mij langs wil komen om samen naakt te lopen en met elkaar te geilen. Ik heb geen naaktfoto’s hier geplaatst, maar daarentegen wel gewoon herkenbare foto’s om te laten zien wat je krijgt. Zowel naakt als herkenbaar begin ik gewoon niet aan. Kom jongens of oudere mannen wie heeft zin om regelmatig te komen geilen met mij?

Woon net op mezelf en ik verveel me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *