Mag ik jou paal berijden??

Mag ik jou paal berijden??

Hoi mannen ik sta al een tijdje droog en verlang er nu zo naar om een lekkere paal te mogen berijden! En dus ben ik via deze weg opzoek naar een afspraakje op korte termijn. Dus waar is die lekkere paal waar ik zo naar verlang en welke man heb zin om mij te verwennen. Ik ben niet van de vluggertjes dus zoek wel een man die van wanten weet! Dus kom maar op en stuur me een mailtje met een voorstel om af te spreken.

Mag ik jou paal berijden??
Wil jij mij helpen?

Wil jij mij helpen?

Ik ben Janou, 31 jaartjes jong en alweer 2 jaar gescheiden. De titel van mijn advertentie is wellicht wat direct, maar laat duidelijk zijn: ik wil geen relatie, alleen een kindje. Bij interesse of meer willen weten, neem contact met me op en zal je alles duidelijk uitleggen. Hoor je snel? Kus

Wil jij mij helpen?
Kon ik mijn onzekerheid maar weghalen, jij misschien?

Kon ik mijn onzekerheid maar weghalen, jij misschien?

Hey allemaal,
jullie zien het wel, de sporen van mijn bikini die ik draag als ik ga liggen zonnen, zelfs onder de zonnebank blijf ik die dragen omdat ik door verschillende vriendjes me heel onzeker voel over mijn lichaam. Ik zoek iemand die mijn zelfvertrouwen een boost kan geven en zorgen dat ik toch al topless durf en uiteindelijk ook een naaktstrand aan durf. Dus echt iemand waar ik lekker naakt bij kan zijn en me alleen maar vertelt hoe mooi ik ben. En natuurlijk krijg je dan een lekkere beloning van me en geile seks. Heb je er al zin in? Stuur me dan snel een berichtje!

Kon ik mijn onzekerheid maar weghalen, jij misschien?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *