Mag ik jou voelen…

Mag ik jou voelen...

Ik vind het heerlijk om in alle gaatjes een harde pik te mogen voelen. Ja je leest het goed, alle gaatjes.. Ik weet niet of jij daar van houdt, maar vind het ook wel erg spannend om eens vast gebonden en geblinddoekt te worden. Gewoon heerlijk aangeraakt te worden, zonder zelf iets te kunnen doen of zien.. Daar moet ik jou natuurlijk wel gewoon om kunnen vertrouwen, dat je geen gekke dingen met mij doet. Aangezien ik niets kan zien of doen! Ik word al super opgewonden van het idee en hoop dat jij mijn droom laat uit komen? Ik wacht op je en lig al klaar..
Kus Nina

Mag ik jou voelen...
Ik heb maar zin in een ding!

Ik heb maar zin in een ding!

Dan mag jij raden waar ik dan zo een zin in heb. Ja juist in heerlijke seks. Ruig en ongeremd. Ik ben al een paar jaar single en ik vind het eigenlijk wel heel erg lekker zo. Daarom ben ik ook op zoek naar een lekker neuk maatje. Leuke dingen doen vind ik ook wel fijn, maar wil gewoon niet vast zitten aan een iemand. Zo ben ik namelijk niet. Dus ben jij iemand die ook alleen maar van de lusten wilt genieten en niet de lasten, dan ben ik zeer zeker de dame die je zoekt.

Ik heb maar zin in een ding!
Ik wil iemand vinden die met mij een hete avond wil delen.

Ik wil iemand vinden die met mij een hete avond wil delen.

Niet lang geleden gescheiden, eindelijk is alles achter de rug. ik heb mijn deel, hij het zijne. Ik hoef hem niet meer te zien en ik kan opnieuw beginnen. We beginnen met een vreugedansje en nu wil ik iemand vinden die met mij een hete avond wil delen. (mag ook overdag) 😉 Ben niet op zoek naar een relatie, maar wel naar seksuele intimiteiten om het subtiel te zeggen? Ik zoek GEEN RELATIE!!! Ik ben gewoon op zoek naar een leuke date(s) Ik ga mijn tijd niet verspillen aan slopende relaties, daar ben ik helemaal klaar mee. We moeten wel met elkaar op kunnen schieten, op een lijn zitten. klik is niet zo een pre, want dan ben ik weer te bang dat het te serieus word, en daar heb ik dus nog steeds geen zin in!

Ik wil iemand vinden die met mij een hete avond wil delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *