Neem jij mij zoals ik ben?

Neem jij mij zoals ik ben?

Hallo! Hoi! Nou hoe begin je zo iets? Op mijn werk ben ik professioneel, ik kleed me zakelijk en sta mensen vriendelijk te woord. Op date gebied ben ik daarin wat minder handig. Soms wat klungelig, lomp en onhandig. Vandaar wel mijn poging om het hier nog een kans te geven. Dan kan ik het natuurlijk gewoon wissen als het lomp klinkt 😉 Ik zoek een man die mij neemt zoals ik ben, en andersom uiteraard. Als dat samen zo gaat, en we elkaar dus respecteren. dan komt het wel goed denk ik. Ik hecht weinig waarden aan wat andere mensen van ons denken. De wereld is al een puinzooi dus als wij gelukkig zijn in onze bubbel dan is dat waar ik altijd voor zal vechten. Denk jij er hetzelfde over toevallig?Let me know!X Vivian

Neem jij mij zoals ik ben?
Suikeroompje gezocht

Suikeroompje gezocht

Hoi hoi, Ik ben Ankie, en ik ben 24 jaar jong. Ik ben nog studerende en dat kost al geld genoeg. Ik zoek een soort van suiker oom, in ruil voor leuke avondjes zodat ik wat beter rond kan komen, met die magere studiebeurs die ik heb. Ik ben voor veel dingen in, maar doe wel alles safe. Heb jij zin? en spreekt mijn foto je ook aan dan zie ik vast wel een berichtje verschijnen.

Suikeroompje gezocht
Jonge amateur-meesteres zoekt een slaaf

Jonge amateur-meesteres zoekt een slaaf

Het domineren van een man is waar ik voor ga, dat is mijn ding, dat is waar ik van hou en waar ik mijn kick uithaal. Om dit nu commercieel te gaan doen lijkt mij niets aangezien ik denk dat ik er niet meer mijn plezier uit haal. Het is namelijk wel de bedoeling dat het mij voldoening blijft geven. Daarom ben ik op zoek naar een trouwe slaaf uit het noorden, of verder weg wanneer reizen voor jou geen probleem is. Een slaaf die mij dient en gehoorzaam mijn opdrachten vervult. Die de klappen van mijn zweep kan verdragen en mijn voorbindpik als liefde voelt wanneer ik bij hem naar binnendring. Een slaaf die zich goed voelt wanneer hij ziet dat ik geniet terwijl hij pijn lijdt. Kortom een echte slaaf die regelmatig langs kan komen om zijn jonge meesteres van 28 jaar te dienen. Alleen serieuze reacties graag!

Jonge amateur-meesteres zoekt een slaaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *