Op wie mag mijn dochter oefenen?

Op wie mag mijn dochter oefenen?

Hallo ik ben een dominante vrouw! Noem mij meesteres Laura. Ik ben zelf niet de kleinste. Ik ben zelf 1.90 en zoek een slaafje die ik lekker mag domineren en ook kennis mag laten maken met mijn dochter (rechts op de foto) mijn dochter vind het bdsm gebeuren ook spannend en zoek dus voor mijn dochter een slaaf waar ze op kan oefenen. Als jij je niet gedraagt krijg je met mij te maken. Graag snel en zonder gedoe genieten!

Op wie mag mijn dochter oefenen?
Hoop echt dat jij bestaat

Hoop echt dat jij bestaat

Het klinkt vast heel negatief en zeurderig, maar zo is mijn oproep dus echt niet bedoeld. Ik ben helaas alleen nog maar in aanraking gekomen met mannen die echt veel te vroeg hun hoogtepunt bereiken. Of dat iets over mijn manier van vrijen zegt, dat denk ik niet want ook al pas ik trucjes toe het orgasme uit te stellen, ze kwamen echt veel te vroeg naar mijn zin. Ik hoop nu via deze weg een man te vinden, die of vaker klaar kan komen of zelfdiscipline heeft en mij ook een lange tijd kan laten genieten.Wanneer die man bestaat….. Laat mij alsjeblieft snel van je horen.

Hoop echt dat jij bestaat
Wil iemand mij gewoon lekker nemen?

Wil iemand mij gewoon lekker nemen?

Hele rare vraag misschien maar wil iemand mij gewoon lekker nemen? Ik ben een oude oma van 70 jaren maar nog zo nat en potent. Mijn libido is altijd heel hoog geweest en eigenlijk nog nooit veranderd, maar sinds ik weer alleen ben kriebelt en jeukt het aan alle kanten. Welke potente man of jongeman wil lekker met mij tussen de lakens kruipen?

Wil iemand mij gewoon lekker nemen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *