Verliefd worden op een binnenkant.

Verliefd worden op een binnenkant.

Voor de meeste mannen lijkt het misschien vreemd dat ik op deze manier naar een date moet zoeken. Normaal gesproken hoeft dat eigenlijk ook niet, maar omdat ik veel te vaak op iemands uiterlijk val en hierdoor ook “foute types” aantrek wil ik het nu gewoon eens anders doen. Kan jij met een beschrijving van je karakter overtuigen dat jij mijn ware kan worden?

Verliefd worden op een binnenkant.
Krijgen wij wat serieus?

Krijgen wij wat serieus?

Ik ben Marije 33 jaar oud, woonachtend in het prachtige Zuidwolde.  Wat heeft mij hier gebracht? Ik ben alweer een tijdje alleen, wat ik niet zo fijn vind.  Ben het eigenlijk wel een beetje zat het alleen zijn als ik eerlijk ben.
 
Daarom probeer ik het maar hier om iemand te vinden, misschien de liefde van mijn leven?
 
Ik ben gek op koken en hou van lezen, samen veel leuke dingen doen.
 
 
Ben jij ook toe aan iets serieus? 

Krijgen wij wat serieus?
Ik wil al je zaad!

Ik wil al je zaad!

Dag allemaal,
Fijn dat je het even allemaal komt lezen. Ik ben een zaad/douchesletje. Maar mijn echte naam is Leona. Kom uit Utrecht en ben 34 jaar. Ik wil je zaad overal, specifiek in mijn gezicht, mondje, kontje, kutje en borsten. Maar andere delen mogen ook. Ik wil je meerdere keren klaar laten komen des te meer zaad heb ik van je en kan ik het lekker opsmullen. Daarna gaan we lekker douchen en wie weet kunnen we erna nog een keertje. Kortom, ben onverzadigbaar.
Wil je dit met eigen ogen en lul zien! Kom maar snel bij dit zaad en douchesletje!

Ik wil al je zaad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *