Wat gaan we ontdekken samen?

Wat gaan we ontdekken samen?

Omdat ik zo verlegen ben maak ik niet snel nieuwe contacten. Via internet gaat dat gelukkig een heel stuk makkelijker. Ik heb wel ervaring op seksueel gebied natuurlijk maar ook weer niet zoveel dat ik alles al gedaan heb dus ik heb best nog wel wat wensen….Ik zoek dus een lief iemand die niet super druk is want dat ben ik zelf ook niet. Een man die ervaren is in bed zou leuk zijn maar hoeft natuurlijk niet per se. We kunnen ook samen nieuwe dingen gaan ontdekken natuurlijk. Lijkt het je wat? ~X~ Annemieke

Wat gaan we ontdekken samen?
Mag het een beetje meer zijn?

Mag het een beetje meer zijn?

Iedere vrouw heeft wel iets wat ze niet zo heel mooi vind aan haarzelf en bij mij is dat mijn wat bredere heupen. Gekscherend noem ik dit mijn lovehandles vandaar ook mijn nickname. Mijn echte naam is Ellen en ik ben 42 jaar oud. Heb twee schatten van kinderen en ben inmiddels 4 jaar gescheiden. Het liefst wil ik een liefde in mijn leven terugvinden, maar zoiets moet groeien en ik mis gewoon de erotiek. Dus…. Zie jij het zitten om eens samen iets te gaan ondernemen en te kijken of wij het goed kunnen vinden? Schrijf me dan snel een leuke mail met je naam en iets over jezelf.Liefs Ellen

Mag het een beetje meer zijn?
Ik zoek een man die van grote borsten houd

Ik zoek een man die van grote borsten houd

Hey hallo jij daar. Ik neem nu dan toch wel aan dat jij het type bent dat van lekkere grote borsten houdt. Ik zoek een man die hier wel raad mee weet en zo nu en dan mij en mijn lekkere grote borsten wilt verwennen. Reageer dan snel en vertel me dan ook meteen meer over jezelf X Rosie

Ik zoek een man die van grote borsten houd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *