Welke man durft het aan met ons?

Welke man durft het aan met ons?

2 geile meisjes die samen regelmatig van elkaar genieten zoeken er voor af en toe een leuke man bij. Je leeftijd en uiterlijk maakt ons niet zoveel uit zolang je maar geduldig bent met ons en er niet gelijk bovenop duikt. Je moet ons echt de ruimte geven om een showtje weg te geven en er pas bijkomen wanneer wij het signaal geven. We hebben wel ervaring maar zoeken nu iemand met wie het ook echt klikt om een soort van driehoeksverhouding mee aan te gaan. Een seksvriendschap met ons drietjes waarin we veel van en met elkaar kunnen genieten. Stuur ons eens een mailtje en als het klikt spreken we af. Xxx

Welke man durft het aan met ons?
Slanke cd op zoek

Slanke cd op zoek

Ik ben een geil slank CD sletje met mooie grote lul en een strak kutje, waar je je harde niet te dikke lul mag instoten, zelf moet je ook een beetje slank zijn, ook neuk ik jonge slanke boys, CD, trav, ts, homo, dames en stellen, ik ben bi en versa en kan verplaatsen en ontvangen, eventueel overnachten mogelijk bij mij, mail me

Slanke cd op zoek
Wie heeft zin in een geile date?

Wie heeft zin in een geile date?

Ik hou van alles wat niet ‘gestoord’ is, en daar ben ik voor in. En dan bedoel ik dus, overal een beetje van. Niet P&P en ook niet dat je tot bloedens toe op mijn kont staat te rammen. Grappige, lieve, sexy mannen dat is waar ik op val. Zelf ben ik spontaan en hou ik van lekker gek doen. Ik hou niet van drugs.

Wie heeft zin in een geile date?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *