Wie gaat er een weekendje met me weg op mijn kosten?

Wie gaat er een weekendje met me weg op mijn kosten?

Welke geile beer wil wel eens een weekendje weg met mij? Ik neem de kosten wel voor mijn rekening, het enige wat jij moet meebrengen is jezelf en heel veel zin. Leeftijd maakt me niet zo veel uit, wat anders eigenlijk ook niet. Je moet wel van sauna en dergelijke houden, want we zullen niet alleen elkaar lekker verwennen maar ook heerlijk verwend worden!
Xx Janette

Wie gaat er een weekendje met me weg op mijn kosten?
Wat moet ik volgens jou echt meemaken?

Wat moet ik volgens jou echt meemaken?

Ik zou wel eens allerlei nieuwe dingen uit willen proberen op seksgebied en dan heb ik het niet alleen maar per se over speeltjes die heb ik al veel gehad, maar iets nieuws, heb jij een lekker voorstel?

Wat moet ik volgens jou echt meemaken?
Een wip met een klik?

Een wip met een klik?

Ja of ik hier aantrek zal hebben tussen al die naakte dames is nog maar de vraag. Sorry geen naaktfoto van mij hier, ik heb toch wel een beetje klasse.Maak het wel een beetje pikant, laat genoeg aan je verbeelding over. Ik zoek niet zomaar een snelle wip, maar wil een klik. Geen getrouwde mannen voor mij, sorry maar ik zoek iets concreter. Hoef niet meteen een relatie maar laat het zeker wel open.Interesse? Je weet wat te doen dan.
x Guusje

Een wip met een klik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *