Wie geeft me een doorsmeer beurt?

Wie geeft me een doorsmeer beurt?

Hoi lekkere mannen, ik sta door omstandigheden al weer een tijdje droog. Voor mij al even geleden dat mijn kutje lekker is door gesmeerd. Dus ja kan wel zeggen dat mijn kutje zaad nodig heeft. Als jij daar lekker veel van hebt dan hoef je alleen maar te reageren. Heb net mijn rijbewijs dus kan zo naar je toe komen op de motor. Geef jij mijn kutje dan lekker veel aandacht? Kus 

Wie geeft me een doorsmeer beurt?
Lekkere lange hete nachten

Lekkere lange hete nachten

Vorig jaar ben ik voor het eerst in mijn leven alleen op vakantie geweest. Althans… met een vriendin. Die had al snel een vriendje en ik lag iedere nacht alleen in de hotelkamer. Nu ben ik niet zo van vakantieliefdes en vind liever iemand die dichterbij woont. Heb jij ook plannen om er even tussenuit te gaan en wil je dan ook lange zwoele nachten met mij beleven?

Lekkere lange hete nachten
Ik wil een zeer zoete wraak.

Ik wil een zeer zoete wraak.

Mijn vriend is een hele slechte leugenaar! Maar goed, ik laat hem maar in de waan dat ik hem geloof en niks weet van wat hij achter mijn rug uitspookt.Ik heb condooms gevonden in zijn auto, lange haren aan de bijrijdersstoel en het viel me sowieso al wel op dat hij totaal geen zin meer heeft in sex met mij. Hij “werkt” de laatste tijd wel erg veel over en zodra hij thuis komt gaat hij meteen douchen.
Hij vindt het waarschijnlijk lekker om eens een ander te voelen dan zijn eigen vriendin die al 8 jaar naast hem ligt maar dan mag ik dat toch ook? Zo spannend is hij niet in de slaapkamer en aangezien ik van hem hou heb ik daar nooit een punt van gemaakt maar nu we al toch zo ver zijn mag ik ook weleens buiten de deur snoepen toch? Eens kijken wat er nog meer te beleven valt. Dus ben jij een leuke man en kan jij mij wat spanning geven? Dan spreek ik je hopelijk binnenkort.
Liefs, Bridget

Ik wil een zeer zoete wraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *