Wie kan mij heerlijk verwennen?

Wie kan mij heerlijk verwennen?

Ik masturbeer best vaak als mijn vriend er niet is, maar het blijft toch surrogaat. Hij is vaak weg voor zijn werk of naar vrienden, voetbal kijken maar ik denk dat ik ook maar eens een “Vriend” moet scoren. Niet voor voetbal uiteraard ??Wel voor andere “bal”actie

Wie kan mij heerlijk verwennen?
Kan ik jou verleiden tot een date?

Kan ik jou verleiden tot een date?

Tof dat je dit even leest en op mijn profiel komt kijken. Ik was al een beetje bang dat ik niet zo op zou vallen maar dat blijkt dus wel mee te vallen.
Hoe kan ik jou nu tot een date verleiden als ik vragen mag? Weet je wat, kom het me maar gewoon vertellen! 🙂

Kan ik jou verleiden tot een date?
Word jij mijn grootste fan?

Word jij mijn grootste fan?

Haai! Ik ben Zavira, 27 jaar en ik woon in Utrecht. Al een paar maanden train ik hard om een paaldans act te kunnen opvoeren. Hoe leuk is het, om dan bepaalde dingen samen te voegen en om er meteen een intieme nacht achteraan te plakken? Wordt jij mijn grootste fan en coach?

Word jij mijn grootste fan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *