Wie wil een afspraakje met mij?

Wie wil een afspraakje met mij?

Ik ben een gescheiden vrouw, en ben nu 6 maanden alleen. Ik wil alleen heel graag weer een man naast (op) mij in bed. Misschien groeit er wat moois uit, daar sta ik best voor open. Maar de hoge nood is vooral lust op dit moment, en natuurlijk een beetje warmte, maar die zullen we wel opwekken denk ik zo.

Wie wil een afspraakje met mij?
Een maatje .. gewoon een maatje

Een maatje .. gewoon een maatje

Ben maar een normaal mens die echt van het leven kan genieten! Heb een eigen huis , tuin en fijn werk wat ik met veel liefde doe. Maar het is nog niet helemaal compleet want ik mis een maatje om lekker bij te kunnen zijn op avondjes of weekenden. Heerlijk genieten van de natuur maar ook wel eens naar mijn vakantiehuisje in Oosterhout op de leukste camping van Nederland! Ben geen eenzaam mens, veel contacten en zit overal in en op als het om organiseren gaat. En toch weer dat maatje en daarom zet ik nu hier een oproep om dat maatje te vinden! Ik hoef toch niet in detail te gaan?

Een maatje .. gewoon een maatje
Is Dik een probleem voor je?

Is Dik een probleem voor je?

Ik ben Lindie en ga het toch op deze manier eens proberen. Ja ik ben dik en nee ik vind dat niet fijn! Maar door een probleem met mijn schildklier kan ik er eigenlijk ook niet veel aan doen. Ik slik medicijnen die ook niet zo goed voor dat alles is.Ik eet niet te vet , probeer te sporten dus ik doe er echt alles aan maar helaas nul op rekest. Hierdoor heb ik blijkbaar ook geen vriend of man , ik schaam me er diep voor maar ik heb ook geen zin in die geintjes die er over mij gemaakt worden dus blijf ik dan maar liever alleen.Maar heb ook gevoelens? Raar he als je dik bent dat je dan ook wel gevoelens hebt? Ach laat mij maar ik hoop gewoon dat er een leuke man is die mij aan gaat spreken. Wie weet wat er nog uit voort gaat komen! Ik zie en hoor het wel.. Lindie

Is Dik een probleem voor je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *