Wie zoekt ook seks?

Wie zoekt ook seks?

De zon is op, de dag begint en het is tijd de bloemetjes buiten te zetten. Mooi begin van een leuke tekst? Dat dacht ik dus toen ik net even het zonnetje zag. Ik voel me hier echt als een vis in het water, maar met mannen wil het niet zo erg lukken. Zoeken jullie dan geen seks?

Wie zoekt ook seks?
Ondeugende dame op zoek

Ondeugende dame op zoek

Mensen zeggen wel eens dat ik op Angelina Jolie lijk. Dat is een groot compliment natuurlijk! Maar ik kan je één ding verzekeren, ik ben veel ondeugender dan zij! Als je wil weten hoe ondeugend ik dan ben, moet je me maar eens schrijven!

Ondeugende dame op zoek
Wil jij lekker genieten met mij samen?

Wil jij lekker genieten met mij samen?

Daar zit ik dan; weduwe op deze leeftijd. Echt niet zoals ik mijn leven me voorgesteld had. Aan de andere kant ben ik wel nog jong genoeg om opnieuw te beginnen. Ik heb genoeg geld dankzij mijn man en ik werk ook nog dus wat dat betreft zit het wel goed. Ik heb een prima leven, maar ik mis een fijne seksvriend of zelfs partner.

Wil jij lekker genieten met mij samen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *