Wij willen eens lekker iemand verwennen

Wij willen eens lekker iemand verwennen

Wij zijn een stelletje dat zowel van mannen als vrouwen houd. Omdat wij af en toe wel een lekkere pik missen zijn we nu op zoek naar een man die het heerlijk vind om eens een trio met ons te doen en het liefst vaker dan 1 x. Wij zullen zorgen dat je niks tekort gaat komen…

Wij willen eens lekker iemand verwennen
Wie mist ook het intiem zijn?

Wie mist ook het intiem zijn?

Eigenlijk ben ik niet iemand die zomaar met dit soort foto’s online zet of er mee te koop loopt maar als je wat intiems wilt dan moet je ook weten wat je dan kunt verwachten toch? Dat weet je dan nu een beetje 😉 Ik ben een single van 23 en heb al een tijdje geen vriendje meer gehad en geen idee of ik die binnenkort tegen zal komen maar mis dus wel het intieme wat je bij een relatie wel hebt. Mis jij dit ook en wil je dit met mij delen?

Wie mist ook het intiem zijn?
Wie durft?

Wie durft?

Deze sexy chick komt 1 ding te kort en dat ben jij. Vanwege mijn sterke persoonlijkheid en grote mond kunnen niet veel mannen mij aan. Ik zoek daarom een man die mij grote mond aan kan, en zich niet gelijk op zijn pik gestampt voelt als ik even nee zeg of duidelijk maak hoe ik dingen wil hebben. Bestaan er nog zulke mannen of moet ik de moed opgeven?

Wie durft?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *