Wil jij mijn fuckbuddy zijn?

Wil jij mijn fuckbuddy zijn?

Nette, spontane en gezellige chickie is op zoek naar een leuke fuckbuddy die nergens zijn handen of paal voor omdraaid. Ik zou graag iemand willen zien, paar keer per maand om eens lekker mee van bil te gaan. No strings attached! Ik wil verder niet de drama van een relatie haha, daar heb ik geen zin meer in, ik wil nu eigenlijk alleen de leuke dingen. Wie??

Wil jij mijn fuckbuddy zijn?
Beginnen met een one night stand

Beginnen met een one night stand

Ik ben niet op zoek naar iets vast ik wil eerst gewoon voor 1 keer afspreken. Je mag het wat mij betreft een one night stand noemen. Flink genieten en dan kijken we daarna verder waar we uitkomen. Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is, anders mag je mij alles wel vragen hoor. Ik ben er niet zo goed in om mij hier te verkopen.
 

Beginnen met een one night stand
Woon net op mezelf en wil er van gaan genieten!

Woon net op mezelf en wil er van gaan genieten!

Net klaar met mijn studie. De belangrijke reis die je dan moet en mag maken ook al gedaan. En nu woon ik op mijzelf in een klein kamertje waar ik het enorm naar mijn zin heb. Wat ik nog mis is contact met een leuke man. Ja met een man want ik val op oudere mannen. Sorry jongens maar je moet minimaal eind dertig zijn als je op mij wilt reageren. Ik zoek geen sugardaddy of suikeroompje. Wat ik zoek is contact zeg maar een vriendschap met een oudere man om leuke dingen mee te doen waaronder natuurlijk seks.

Woon net op mezelf en wil er van gaan genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *