Wil jij mijn tieten lekker kneden en tepels likken?

Wil jij mijn tieten lekker kneden en tepels likken?

Ik heb graag de touwtjes in handen en bepaal graag wat er wel of niet gebeurt. Tot nu toe was dat altijd vrij onschuldig en gewoon, ik heb al wel eens een rollenspel gedaan maar nu zou ik graag een stapje verder eillen gaan en zoek ik een slaafje om mij te dienen. Mijn drinken kan ik zelf nog wel uit de koelkast pakken maar voor de rest wil ik wel dat jij er voor zorgt dat ik niks tekort kom. Mijn tieten lekker kneden en tepels likken, mijn kutje beffen en me spuitend laten klaar komen. Last but not least mag je mijn kontje onderhanden nemen. Wat ik bij jou doe? Dat zul je moeten afwachten. De touwtjes heb ik in handen en wil daar ook letterlijk mee aan de slag.

Wil jij mijn tieten lekker kneden en tepels likken?
Wil jij jezelf geen seconde vervelen?

Wil jij jezelf geen seconde vervelen?

Tijdens ons verblijf in Spanje zijn wij er achtergekomen dat we beiden bi gevoelens hebben. In twee maanden tijd, hebben we veel met elkaar gevreeën en er eigenlijk niet bij stil gestaan, dat dit ook met meer personen kan. Omdat we nu in Nederland ook samen een huis delen, zoeken we twee leuke mannen die ons met regelmaat willen komen verwennen. Mocht je denken dat je alleen twee vrouwen aan kan, dan ben je uiteraard ook welkom. Geen bluffers, dan verspeel je je tijd.

Wil jij jezelf geen seconde vervelen?
Ben jij creatief in bed?

Ben jij creatief in bed?

Hallo, ik zal me in het kort even voorstellen, ik ben Sita en ben 26 jaar, En woon op mezelf, In mijn vrije tijd vind ik het leuk om wat met mijn vrienden wat te doen, Of misschien wel lekker met jou samen op de bank! Wil je meer weten, of heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag! Groetjes Sita

Ben jij creatief in bed?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *