Zin in de lekkerste uitdagingen

Zin in de lekkerste uitdagingen

Haaaaiiiiii.
Ik ben Anja, en ben een nieuwsgierig aagje.Ik zie je lachen, maar ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar wat het leven allemaal in petto heeft. Want zeg eerlijk haha alleen over het strand lopen of alleen een tripje maken of noem maar op is gewoon niet leuk. Beetje eenzaam en sneu zelfs en dan nog maar niet te spreken over de avonden en nachten 😉 (hint)Ik ben op zoek naar een niet alledaagse man, eentje die niet als een voorgeprogrammeerde robot elke dag dezelfde werkzaamheden verricht. Ik hou wel van veranderingen af en toe, en zeker wel bij de uitdagingen die daarbij horen

Zin in de lekkerste uitdagingen
Gebonden slaaf te leen

Gebonden slaaf te leen

Aangeboden: Gebonden slaaf die uitgeleend mag worden aan mannen of vrouwen, andere meesters of meesteressen.Meester hoeft er geen geld of gunsten voor te hebben, maar wil dat ik slavinnetje meer ervaring ga opdoen bij anderen.Je mag mij maximaal een week lenen, dan wil de meester mij weer even terug en of meester komt dan naar mijn leen meester of meesteres.Ik kan afgehaald worden, maar ik kan ook bezorgd worden.

Gebonden slaaf te leen
Welke oudere zeer geile man wilt mij alles leren?

Welke oudere zeer geile man wilt mij alles leren?

Hallo aan de oudere mannen,
waarom specifiek ouder? Cliché misschien maar ik wil leren. Ik hou ontzettend veel van mijn vriend maar het wordt serieuzer tussen ons en ik ben bang voor die eerste keer. Dat het pijn zal doen, dat ik niet goed genoeg zal zijn… Daarom leermeester gezocht! Help me alsjeblieft!acX Nienke

Welke oudere zeer geile man wilt mij alles leren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *