Zin om lekker te spelen?

Zin om lekker te spelen?

Hai heerlijke mannen wie o wie wilt mijn speeltje zijn voor tussendoor? Ik ben zelf een gebonden vrouw maar we hebben een open relatie. Toen we ermee begonnen merkte wij dat de spanning binnen onze relatie er ook mee terug kwam. Nou is het wel zo dat ik eigenlijk op zoek ben naar een man die ik vast als speeltje kan gebruiken, want dat zou wel fijn zijn omdat je elkaar dan al kent. We kennen elkaars grenzen, en weten dan ook wat we van elkaar verwachten. Mocht je zelf ook gebonden zijn is dat geen probleem discretie is gegarandeerd, want wij willen zelf ook niet van de ander weten wat hij doet. Wie wordt mijn heerlijke man om tussendoor af en toe mee te spelen? Lekker kusje Erna

Zin om lekker te spelen?
Wie wil mijn panty’s stuk scheuren?

Wie wil mijn panty's stuk scheuren?

Als jij van een rijpe dame houd moet je bij mij wezen. Ik ben wat ouder, maar dat betekend dat ik veel meer ervaring heb. Ik hou van panty’s. Je mag ze van me kapot scheuren. Super geil. Ik ben gescheiden en mijn kinderen zijn ook de deur uit dus ik hoef nergens rekening mee te houden. We kunnen doen wat we willen. Hopelijk tot snel. Liefs Loes.

Wie wil mijn panty's stuk scheuren?
Speciaal voor mijn zusje.

Speciaal voor mijn zusje.

Zij zit helaas gedetineerd wegens een inluisstreek van een zogenaamde “vriend”. Binnenkort mag ze de weekenden met verlof en ze wil dan ook wel een keertje lekker uit en meer… Het is een plaat van een meid om te zien: goudblond haar, ondeugende ogen en stralende lach en een geweldige kont. Daarnaast is zo ook nog superlief, maar helaas dus wat te goed van vertrouwen geweest. Vanwege alle privacy kan ik hier verder niet te veel vertellen, mail me rustig voor verdere contactgegevens. O alleen serieuze reacties graag en geen sensatiezoekers, daar heeft ze haar buik al van vol…

Speciaal voor mijn zusje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *