Zoek een leuke man en wie weet?

Zoek een leuke man en wie weet?

Ik ben op zoek naar een ware vriendschap, niet meteen vastigheid maar gewoon een leuke band opbouwen en wie weet wat er nog allemaal uit voort zal komen, zodat we samen een leuke tijd tegemoet kunnen gaan. Ik heb al de nodige ellende achter de rug, vandaar dat ik het nu rustig aan wil doen

Zoek een leuke man en wie weet?
Hete lerares zoekt hulp

Hete lerares zoekt hulp

Hey beste mannen, leuk dat jullie even de moeite doen om mijn advertentie te lezen. Ik ben een getrouwde dame die net niet genoeg spanning krijgt thuis, dus ben ik hier maar op zoek gegaan naar een man die mij zou willen om wat meer leven te brengen in mijn saaie seksleven. Ik heb ook een fantasie die ik graag eens in vervulling zou willen laten gaan. Ben jij benieuwd naar mijn fantasie en ben jij niet bang om het met een getrouwde vrouw te doen? Aarzel dan niet en neem contact op met mij.

Hete lerares zoekt hulp
Hoe blij maak jij mij?

Hoe blij maak jij mij?

Heel lang heb ik me verborgen gehouden, zag overal het kwaad.   Dit kwam door mijn verleden, heb een slecht huwelijk gehad. Met veel moeite ben ik kunnen weggaan, zeg maar vluchten van hem. Heb eerst goed gewerkt aan mijn zelfvertrouwen, aan nee durven zeggen. Nu denk ik klaar te zijn voor de volgende stap, weer een man in mijn leven. Als je interesse zou hebben stuur me dan een mailtje, ik vertel je later wel alles over mijn verleden.
 
Liefs Marieke

Hoe blij maak jij mij?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *