Zou jij weten waar je aan begint?

Zou jij weten waar je aan begint?

Hallo, waar begin ik aan? Dit is de eerste keer dat ik een contactadvertentie plaats. Want ja, voor mijn oproep hang je geen kaartje in de supermarkt. Ik ben Bowien, 43 jaar uit Leeuwarden. Ik ben niet veeleisend, hoe je eruit ziet, hoe oud je bent, maakt niet uit, als jouw ideeën maar matchen met die van mij. Wat ik wel belangrijk vind, is, dat je goed verzorgd en hygiënisch bent. Ik ben op zoek naar een heerlijk, romantisch sekscontact. Ik hou van tedere seks, kinky en extreem is niet aan mij besteed, evenals een vluggertje. Ben jij die man, die daar ook van houdt? Laat je dan een leuk berichtje voor mij achter? Ik hoop van jou te gaan horen. XXX

Zou jij weten waar je aan begint?
Dus ja Mell wil wel….

Dus ja Mell wil wel....

Waar te beginnen en hoe dit te omschrijven…Ik ga gewoon een poging doen haha dus komt het knullig over dan sorry maar dit is voor het eerst dat ik zoiets doe. En ook wat ik zoek is dan wel weer vrij nieuw voor mij.Ik ben Mell laat ik daar mee beginnen een spontaan zacht en heel gezellig vrouwending.Nu komt het. Ik heb nog maar één relatie in mijn leven gehad. Ja dus ook nog maar één man in mijn bed gehad.Die relatie is al even voorbij maar ik heb de laatste tijd wel behoefte aan sex. Of het raar is weet ik niet maar heb gewoon zin om meer ervaring op te doen op sexgebied.Dus ja Mell wil wel….

Dus ja Mell wil wel....
Rijpe weduwe opzoek naar een maatje

Rijpe weduwe opzoek naar een maatje

Dag, ik ben Aranka, 75 jaar oud en sinds 2 jaar weduwe. Ik ben het alleen zijn moe. Na een druk leven van werken in onze eigen zaak en het opvoeden van de kinderen, ben ik nu na het overlijden van mijn man in een enorme leegte terecht gekomen. Ik heb mij van te voren niet gerealiseerd dat het zo erg zou zijn. Zoiets valt natuurlijk ook niet in te schatten. Dus nu wil ik weer graag een maatje naast mij waar ik voor kan zorgen en die voor mij ook heel lief kan zijn.Ben jij ook alleen , zo ongeveer van mijn leeftijd en zoek jij ook een lief maatje, dan moeten wij maar eens contact maken met elkaar. Ik hoop dat er een lieve man reageert.Aranka

Rijpe weduwe opzoek naar een maatje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *